Om Besiktningshuset

Hos oss på Besiktningshuset hittar du duktiga och erfarna besiktningsmän. Vi kännetecknas av hög professionalism och oberoendehet som uppskattas av både köpare och säljare och mäklare.
Besiktningshuset.

Svenska Besiktningshuset Intressenter AB.

Hos oss på Besiktningshuset hittar du duktiga och erfarna besiktningsmän. Vi kännetecknas av hög professionalism och oberoendehet som uppskattas av både köpare och säljare och mäklare. Vi är välutbildade och ständigt uppdaterade från olika branschorganisationer. Det är en garanti för vår kompetens och för din trygghet. Tillsammans har vi en lång och gedigen erfarenhet från branschen.

 Rikstäckande Företag

Rikstäckande Företag

Besiktningshuset är ett rikstäckande företag Huvudkontoret ligger i Stockholm. "Vi inom Besiktningshuset brukar stolt säga att det bästa av de bästa är samlade hos oss"

lång och gedigen erfarenhet

lång och gedigen erfarenhet

Det är många mäklare som rekommenderar oss och de gör de utan att få anvisningsarvoden och de gör det för att de tycker vi är seriösa.

100% säker på att du har en oberoende besiktningsman vid din sida.
Oberoende Besiktningsman.

100% säker på att du har en oberoende besiktningsman vid din sida.

Vi utger inga anvisningsarvoden till mäklarföretag och vi har inga avtal med mäklarföretag, allt för att du ska känna dig 100% säker på att du har en oberoende besiktningsman vid din sida. Det är många mäklare som rekommenderar oss och de gör de utan att få anvisningsarvoden och de gör det för att de tycker vi är seriösa. "Vi inom Besiktningshuset brukar stolt säga att det bästa av de bästa är samlade hos oss".