• 077 66 50 200
  • Mån - Fre 8.00 - 17.00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Underhållsplan BRF

Underhållsplan BRF

Underhållsplan Brf

Stockholm, Uppsala, Västerås, Gävle, Sundsvall, Nyköping, Hudiksvall, Borlänge, Malmö, Göteborg, Skåne och Norrtälje

Besiktningshusets unika modell för underhållsplaner är (troligtvis) marknadens bästa!
Vår modell är utvecklad av Carl-Jonas Nordensved Byggingenjör SBR som har en lång och unik erfarenhet från de ledande företagen i branschen. 

Vi inom Besiktningshuset brukar stolt säga att det bästa av det bästa är samlat i vår underhållsplan!

Flertalet av de underhållsplaner som finns på marknaden är levererade i Excel, d.v.s. bara siffror. Hur kul eller lätt är det att läsa och förstå en sådan? Vi lägger en stor omsorg på att beskriva fastigheten för dig så att du förstår fastigheten på ett tydligt pedagogiskt sätt utan att behöva vara byggnadsingenjör eller ekonom.

Vår modell har inte obegränsad fantasi med en BRF´s pengar utan ger även förslag på alternativ på renoveringar och underhåll. Man behöver inte riva och byta ut bara för att en siffra säger så.   

Underhållsplan är en mer eller mindre detaljerad plan av underhållet för till exempel enfastighet. Underhållsplanen kan behandla löpande och periodiskt underhåll. En underhållsplanunderlättar BRF styrelsens budgetering och planering av underhållsåtgärder. 

Besiktningshuset besiktigar fastigheten okulärt, både utvändigt och invändigt, samt även tekniska installationer. 
En underhållsplan på 20 år levereras till BRF styrelsen med en sammanställning om när underhållet bör utföras och innehåller bland annat kostnadsuppskattningar och mängduppgifter.

Gör som många andra bostadsrättsföreningar beställ en av marknadens bästa underhållsplaner!

För att vi ska kunna tillställa Er en offert behöver vi veta följande.

Namn på Brf, adressuppgifter, kontaktnummer.

Totala storleken på byggnaden. Dvs hur många/ca kvm samt hur många lägenheter och eventuella lokaler ni har. Ni får sedan en detaljerad offert som beskriver hur en underhållsplan går till och vad som ingår.

 
Överlåtelsebesiktning, Fuktindikering våtrum, Underhållsplan, Entreprenadbesiktning, Skadeutredning, Energideklaration, Inomhusmiljötest, Lägenhetsbesiktning, Fukt. och riskkonstruktionskontroll, Mögelhund, Värmekamera, Radonsanering radonmätning, Installationskontroll.
Wallindicator - enstegsputsad fasad Priskalkyl