• 077 66 50 200
  • Mån - Fre 8.00 - 17.00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Överlåtelsebesiktning information

Överlåtelsebesiktning information

Överlåtelsebesiktning, husbesiktning, villabesiktning Stockholm, Uppsala, Västerås, Gävle, Hudiksvall, Norrtälje, Malmö och Åre, Sundsvall, Skåne, Kramfors,. Många söker på husbesiktning, villabesiktning, besiktningsman, besiktiga hus osv men man ska söka på överlåtelsebesiktning eller bra besiktningsman då kommer man till oss på Besiktningshuset.

Vi på Besiktningshuset har lång erfarenhet av överlåtelsebesiktningar och vi vet vad vi ska titta efter när våra besiktningsmän går igenom ett hus. Vi utför professionell överlåtelsebesiktning och fastighetsbesiktning, villabesiktning i stora delar av landet. Till besiktningsprotokollet bifogas bilagor om underhållsplan av hus, värt att veta om våtrum, tekniska livslängder. Besiktningsmän från Besiktningshuset har en lång och unik samlad erfarenhet från de stora besiktningsföretagen i branschen, vi vet vad en husköpare vill veta! En överlåtelsebesiktning är en noggrann professionell undersökning av ett hus för att upptäcka eventuella skador eller risker för skador i framtiden. I samband med köp av en fastighet är det lämpligt att anlita en opartisk besiktningsman för fastighetsbesiktning. Som köpare av en fastighet är man skyldig att undersöka fastighetens skick genom en så kallad överlåtelsebesiktning.

En överlåtelsebesiktning, villabesiktning, husbesiktning är en byggnadsteknisk undersökning av faktorer som är av teknisk betydelse för byggnaden. En överlåtelsebesiktning minskar också risken för en eventuell framtida tvist mellan köpare och säljare. Att låta en besiktningsman från Besiktningshuset besiktiga fastigheten är ett professionellt sätt att uppfylla en del av den undersökningsplikt man har som köpare.

I en överlåtelsebesiktning ingår inte tex nedan tilläggstjänster men de efterfrågas väldigt ofta, därför har vi tagit fram marknadens bästa tilläggstjänster för dig som ska köpa en bostad.

Beställ även populära tilläggstjänster som Priskalkyl eller eller Installationskontroll, Stora Fuktpaketet, Nulägesanalys

Överlåtelsebesiktning, Fuktindikering våtrum, Underhållsplan, Entreprenadbesiktning, Skadeutredning, Energideklaration, Inomhusmiljötest, Lägenhetsbesiktning, Fukt. och riskkonstruktionskontroll, Mögelhund, Värmekamera, Radonsanering radonmätning, Installationskontroll.
Wallindicator - enstegsputsad fasad Priskalkyl