• 077 66 50 200
  • Mån - Fre 8.00 - 17.00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Riskkonstruktionskontroll

Fukt. och riskkonstruktionskontroll

Denna tjänst är en populär tilläggstjänst som vi ofta utför i samband med en besiktning
Pris i samband med överlåtelsebesiktning 3750:- inkl moms. Separat 5500:- inkl moms.
Tjänsten fukt- och riskkonstruktionskontroll innebär att vi gör en undersökning av konstruktioner där vi erfarenhetsmässigt vet att det kan finnas risk för fuktskador.

Vid en fukt- och riskkonstruktionskontroll utför vi punktvisa mätningar med fuktindikatorer, upptagning av 1 till 3 inspektionshål för att bättre bedöma konstruktionsutförandet och eventuell risk för skada. Vi använder även högteknologisk inspektionskamera vilket gör att vi kan utföra kontroll bakom tex badrumsväggar elller under golv.

Tjänsten fukt- och riskkonstruktionskontroll är en stickprovsmässig kontroll och utgör inte någon fullständig skadeutredning. Utförande av fukt och konstruktionskontroll ger oftast underlag för en bättre teknisk bedömning av konstruktionen. Ingreppen vi gör erfodrar att ägaren lämnar sitt medgivande till eventuella konstruktionsingrepp. Detta ska du tänka på att fråga säljare om innan besiktningen.

Resultaten från denna tjänst kan leda till att man får göra en skadeutredning. Läs mer under skadeutredningar.

Vi arbetar med GIHA-Ventinspect. Med ventinspectborren tar vi snabbt upp ett hål. För återlagning används färdiga lock med perfekt passform.

Stockholm, Uppsala, Västerås, Gävle, Sundsvall, Nyköping, Hudiksvall, Borlänge, Malmö, Göteborg och Skåne.

Överlåtelsebesiktning, Fuktindikering våtrum, Underhållsplan, Entreprenadbesiktning, Skadeutredning, Energideklaration, Inomhusmiljötest, Lägenhetsbesiktning, Fukt. och riskkonstruktionskontroll, Mögelhund, Värmekamera, Radonsanering radonmätning, Installationskontroll.
Wallindicator - enstegsputsad fasad Priskalkyl