• 077 66 50 200
  • Mån - Fre 8.00 - 17.00
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyheter

Nu söker vi besiktningsmän, internutbildning, framtidsjobb

Om jobbet

Kravprofil:

Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör eller motsvarande och som tidigare har arbetat med överlåtelsebesiktningar, entreprenadbesiktningar och energibesiktningar. Erfarenhet av fuktproblem i fastigheter är meriterande. Du bör minst ha behörighetsklass Normal för enkla byggnader i din energicertifiering. Du bör ha genomgått SBR utbildning inom överlåtelsebesiktning eller entreprenadbesiktning.

Annonstext:

Svenska Besiktningshuset Intressenter AB är ett marknadsledande företag med inriktning på överlåtelsebesiktningar, entreprenadbesiktningar fuktskadeutredningar och entreprenadtvister.

Besiktningshuset expanderar och vi söker nu byggnadstekniskt kunniga besiktningsmän som även är certifierade energiexperter eller som har behörighet för att bli detta för att förstärka vårt team av besiktningsmän i Stockholm. Vi levererar överlåtelsebesiktningar samt entreprenadbesiktningar i hela Sverige.

Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör eller motsvarande och som tidigare har arbetat med överlåtelsebesiktningar, entreprenadbesiktningar och energibesiktningar.

Erfarenhet av fuktproblem i fastigheter är meriterande. Du bör minst ha behörighetsklass Normal för enkla byggnader i din energicertifiering. Du bör ha genomgått SBR utbildning inom överlåtelsebesiktning eller entreprenadbesiktning.

Du som söker tjänsten är en lagspelare med hög servicekänsla som förstår vikten av att leverera ditt arbete på utlovad tid.

I arbetsuppgifterna ingår att besiktiga villor och bostadsrätter, men även flerbostadshus och kommersiella fastigheter. Arbetet kräver mycket god kännedom om byggnaders tekniska egenskaper. Vidare bör du i rollen som besiktningsman ha lätt för att kommunicera med människor i olika situationer och inte vara främmande för att lösa problem. Tjänsten innebär mycket självständigt arbete ute hos kund och vi söker endast dig som är noggrann och engagerad i ditt arbete. I högsäsonger kräver tjänsten periodvis ett högt tempo.

Våra kunder är fastighetsmäklare, husköpare, byggherrar och jurister vilket ställer höga krav på service, flexibilitet och kundfokus.

Villkor

Start: Efter överenskommelse
Ort: Stor-Stockholm
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Efter överenskommelse

Bifoga betyg, CV och referenser med din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande. Ansökan sker till Carl-Jonas Nordensved Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vår populära tilläggstjänst fuktindikering våtrum ingår nu gratis i alla våra överlåtelsebesiktningar.

Tjänsten har tidigare kostat 1950:- i samband med överlåtelsebesiktning. Separat kostar den 4500:-

Besiktningshuset expanderar ytterligare och förstärker Bromma i Stockholm med Besiktningsman Anlitad Besiktningsman Jerry Söderqvist.

Överlåtelsebesiktning, Villabesiktning, Husbesiktning i Skåne, Malmö, Lund, Ystad, Österlen. Möt vår eminenta besiktningsmän Hans-Michael Mertel och Johnny Mårtensson. 

Överlåtelsebesiktning, Fuktindikering våtrum, Underhållsplan, Entreprenadbesiktning, Skadeutredning, Energideklaration, Inomhusmiljötest, Lägenhetsbesiktning, Fukt. och riskkonstruktionskontroll, Mögelhund, Värmekamera, Radonsanering radonmätning, Installationskontroll.
Wallindicator - enstegsputsad fasad Priskalkyl